Harplessen
Header

De vreselijke avonturen van Harpie Harrie en Oktavia Harpopus

Harpspelen zonder noten lezen, improvisatie voor harp.Harpie-fotopromo

Als Harpie Harrie op een warme zomerdag een verkoelende duik in de zee neemt, komt hij in de onderwaterwereld terecht waar hij samen met Oktavia Harpopus spannende avonturen beleeft!

Een muziekverhaal met DVD. Voorkennis van noten lezen en harpspelen om dit verhaal muzikaal te omlijsten niet nodig. Dit verhaal kan dan ook bij de beginnende leerling worden gebruikt. De hoofdstukjes zijn daarom kort gehouden, zodat het improviseren als onderdeel van de gewone les niet meer dan vijf minuten in beslag neemt.  En….. je kunt het boek en de DVD ook gebruiken voor het leren improviseren op andere muziekinstrumenten!

Op de bijgeleverde  DVD staan 3 tracks:

  1. Het verhaal wordt verteld, met door Ghislaine gespeelde geluidseffecten en harpmuziek. De beelden met animaties ondersteunen het verhaal.
  2. Het verhaal wordt verteld, de door Ghislaine gespeelde geluidseffecten zijn nagenoeg weggedraaid. De beelden met animaties ondersteunen het verhaal.
  3. Beelden met animaties.

Het boekje, inclusief DVD, kost €17,50.

 

Het groot december HarpenboekHarpen

Het groot december Harpenboek is geschikt voor harp of piano en bevat sinterklaas- en kerstliedjes, puzzels, kleurplaten, swingende sinterklaas- en kerstarrangementen en natuurlijk nieuwe avonturen van Harpie Harrie en Oktavia Harpopus.

Het groot december Harpenboek kost €24,95

 

Bestellen

De boeken kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar ghislaine@maclainepont.nl

Vermeldt u alstublieft uw naam, adres en woonplaats inclusief postcode en welk boek u wilt bestellen.

De bestelling, inclusief factuur, wordt dan zo spoedig mogelijk naar u verzonden.

Uiteraard worden verzendkosten in rekening gebracht.